POMLAD V KEKCU
Kategorija: Enota Kekec

POMLAD V KEKCU

Ju hu hu, pomlad je tu!
Topli sončni žarki so nas zvabili na plano.
Obiskali sta nas Godrnjava pikapolonica
in pomladna vila, ki sta nas zvabili na travnik in v gozd.
Več
ZAKLJUČNO SREČANJE ENOTE KEKEC
Kategorija: Enota Kekec

ZAKLJUČNO SREČANJE ENOTE KEKEC

Končno smo dočakali naše skupno tradicionalno druženje v živo!
Ob sprehodu skozi gozd in predstavitvi projekta »365 dni telovadimo vsi« smo preizkusili naše gibalne spretnosti,
ogledali smo si policijsko in gasilsko vozilo, se učili osnov prve pomoči, klepetali ob pitju čarobnega čaja in okušanju različnih vrst medu.
Okrasili smo cvetlične lončke in vanje posadili zelišča, zaplesali ob zvokih Zumbe, se preizkusili v borilni veščini Pon Do Kwan ter igrali z različnimi konstruktorji. Otroci so se ob poslikavi obraza spremenili v pravljične junake ter prisluhnili pravljici za lahko noč.
Za naše lačne trebuščke so poskrbeli v okrepčevalnici Kekec.
Utrujeni, a vendar zadovoljni in polni novih vtisov, smo se poslovili v upanju, da se naslednje leto zopet srečamo!

Več
NAŠE DOGODIVŠČINE - ODDELEK VZGOJITELJICE TADEJE MARS IN KRISTINE KOVAČIČ
Kategorija: Enota Kekec

NAŠE DOGODIVŠČINE - ODDELEK VZGOJITELJICE TADEJE MARS IN KRISTINE KOVAČIČ

V mesecu decembru smo dočakali sneg, katerega smo se zelo razveselili. Hitro smo oblekli kombinezone, kape in rokavice ter pripravili bobe in odšli na bližnji hrib. Snežna zabava je bila zagotovljena. Obiskal pa nas je tudi dedek Mraz s spremstvom, s katerim smo zarajali. Ker pa smo bili čez leto poslušni nam je prinesel darila, ki smo se jih razveselili. 
V mesecu januarju smo spoznavali različne poklice. Spoznali smo: gradbenike, kuharje, slikarje, plesalce, zdravnike, pevce… Na obisk je prišla tudi medicinska sestra, ki nam je  predstavila svoj poklic. 
V mesecu februarju pa smo se posvetili Olimpijskim igram in navijanjem za naše športnike, ki so se odlično odrezali. Seveda pa smo tudi mi postali olimpijski prvaki za en dan in se športno pomerili v smučarski disciplini.   
Več
DOGAJANJE V ENOTI KEKEC
Kategorija: Enota Kekec

DOGAJANJE V ENOTI KEKEC

Mesec december je bil v enoti Kekec praznično obarvan. Pripravljali smo novoletno dekoracijo in pekli božične medenjake. Za trenutek smo lahko celo vstopili v pravljično deželo in spoznali prave pravljične junake. Babica zima nas je razveselila s prvim snegom, obiskale po so nas tudi medicinska sestra, zobna asistentka in knjižničarka.  Končno smo s pustnimi šemami pregnali mraz, sedaj pa se že veselimo pomladi.
Več