Obvestila

OBVESTILO O ZAPRTJU VRTCA ZAGORJE OB SAVI, ZARADI UKREPOV ZA PREPREČITEV ŠIRJENJA NALEZLJIVE BOLEZNI COVID-19

23. Oktober 2020 175

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo Vrtec Zagorje ob Savi zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja v državi od ponedeljka, 26. 10. 2020, zaprt.

V času zaprtja vrtca ste starši plačila za vrtec oproščeni (v primeru, da otrok v času zaprtja ne bo vključen).

Župan Občine Zagorje ob Savi, Matjaž Švagan, je sprejel sklep:

  1. Zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja v državi bo Vrtec Zagorje ob Savi od ponedeljka, 26. oktobra 2020 predvidoma za en teden zaprt. Ukrep je namenjen zajezitvi širjenja okužb z novim virusom SARS COV-19.
  2. Občina Zagorje ob Savi bo v tem obdobju organizirala delovanje Vrtca Zagorje ob Savi le v enoti Smrkci in sicer v minimalnem obsegu, ki je namenjen samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok. Varstvo bo torej namenjeno izključno staršem, ki morajo v obdobju, navedenem v 1. točki tega sklepa, delati, delodajalec pa jim dela ne more omogočiti na daljavo.
  3. Poslovni čas lahko Vrtec spremeni glede na potrebe staršev otrok, ki bodo izjemoma vključeni v odprti enoti.
  4. Sklep velja takoj.

Prosimo vas, da danes, 23. 10. 2020, najkasneje do 17. ure v aplikaciji Web Vrtec odjavite otroke, za katere NE POTREBUJETE NUJNEGA VARSTVA.

Za otroke, za katere potrebujete NUJNO VARSTVO vas prosimo, da nam danes, 23. 10. 2020, najkasneje do 17. ure sporočite naslednje podatke:

  • IME IN PRIIMEK OTROKA,
  • ČAS PRIHODA IN ODHODA OTROKA (v vrtec/iz vrtca),
  • IME IN PRIIMEK VZGOJITELJICE OTROKA.

Podatke nam lahko posredujete preko sms-a ali e-pošte na kontakte vaših vodij enot:

Enota Maja: Mirjam Švagan - 051 493 066, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Enota Center: Mihaela Garantini - 041 492 006, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Enota Smrkci: Nina Strmljan – 041 458 443, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Enota Ciciban: Helena Čop – 041 444 469, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Enota Kekec: Vesna Sušnik – 041 444 479, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Starši, ki potrebujete nujno varstvo, boste dolžni ob predaji otroka, strokovnemu delavcu predati podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami. Izjavo najdete na spletni strani Vrtca Zagorje ob Savi (pod rubrikama obvestila in obrazci).

Glede zahtevanja dodatnih dokazil, ki bodo podlaga za dokazovanje potrebe po nujnem dostopu vrtca, vas bomo obvestili.


Hvala za razumevanje.


Ravnateljica Darja Rakovič