TEDEN OTROKA IN VESELA JESEN V CICIBANU
Kategorija: Enota Ciciban

TEDEN OTROKA IN VESELA JESEN V CICIBANU

V prvi polovici oktobra so si otroci lahko ogledali lutkovno igrico KD Čemšenik - Mojca Pokrajculja. Otroci iz skupine »ježki« so vsem zaigrali predstavo Muca Copatarica.

Privoščili smo si še pečen krompirček, ki smo ga zbrali skupaj s starši. Ustvarjali smo tudi ročne lutke iz papirja in oblikovali musolin.

Na obisk je prišla tudi čisto prava mačka, ki nas je zelo razveselila.

Na igrišču smo grabili in prevažali odpadlo listje in se igrali.

Z zanimanjem smo si ogledali tudi lutkovno glasbeno igrico Jabolko, za konec pa smo se posladkali z jabolki, ki sta nam jih postregla ježek in miška.

Lep pozdrav iz vrtca Ciciban

ROBOTEK NEO, PŠ Kisovec
Kategorija: Enota Ciciban

ROBOTEK NEO, PŠ Kisovec

Obiskal nas je čisto pravi robotek. Sliši na ime NEO. Z njim smo telovadili, plesali in peli. Naj vam zaupamo še to, da tudi robotki znajo smrčati.

Več
CICIBANI NA OBISKU PRI LOŠKIH GASILCIH
Kategorija: Enota Ciciban

CICIBANI NA OBISKU PRI LOŠKIH GASILCIH

Gori, gori, bežite s poti, gasit se mudi…

Tudi nam se je mudilo na Loke, kjer so nas čakali gasilci Viki, Marko, Matjaž, Franci in Matej v gasilskih uniformah in s čeladami na glavah. 

Preizkusili smo vsa gasilska vozila, »šofirali«, prižigali modre  lučke in poslušali zavijajočo sireno. Bilo je silno zanimivo!

Prijazni gasilci so nam pokazali še uniforme, plinske maske in opremo, ki jo potrebujejo za gašenje, črpanje vode in reševanje ljudi.

Videli smo številne pokale in priznanja, ki so jih mladi in starejši gasilci osvojili na tekmovanjih.

Za konec pa smo vsi skupaj zapeli še tisto gasilsko: Gasilci smo in pogasimo vse, kar je v ognju, hiše stare a najraje naše ljubice… V zahvalo za prijetno in zanimivo druženje smo gasilcem podarili še izdelke naših otrok.

Hvala gasilcem za odlično gasilsko predstavo in tudi za nalepke.
 
CICIBANI
 
Več